Marketing Social Media Branding

Helpt met Marketing Social Media en Branding.

In een markt met vele aanbieders en een ‘product’ dat in nauwe samenwerking met de klant tot stand komt, is ‘personal branding’ dé manier om je te onderscheiden en marketing helpt je de juiste markt te bereiken.

Branding is de belofte die je aan je klanten geeft waardoor zij weten wat ze van jou kunnen verwachten.

Dit geldt niet alleen voor zakelijke dienstverleners, maar voor iedereen die in een persoonsgebonden business werkzaam is en dus vooral zichzelf moet verkopen. Misschien noem je het anders, bijvoorbeeld werken aan je persoonlijk profiel of je hebt een goed overdacht persoonlijk businessplan, waar je energiek aan werkt geïnspireerd door het idee van een Persoonlijke missie of persoonlijk statuut. In alle gevallen ben je bewust met je persoonlijke en professionele groei bezig. Probeer je op basis daarvan succesvol te zijn in jouw markt.

Social Media marketing is een serieus kanaal, naast de traditionele marketing en verkoopkanalen. Door deze op juiste wijze in te zetten worden onbekenden bekenden en bekenden worden klanten.

Uw webite meer dan een etalage door zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Hier helpen we  opdrachtgevers mee.

Zij bevinden zich vaak in de groep zakelijke dienstverlening of medische specialisten zoals: Coach, Trainer, Therapeut, Tandarts, Orthodontist, Psycholoog, Astroloog, Masseur, Consulent, Makelaar, Instructeur, Consultant of Taxi-ondern emer. Vaak zijn het net als ik Zeilers ! zeilboot

Gelukkig is er internet en zijn er sociale media. Help graag met uw profilering en uw uitingen op deze media, met als mogelijke doelen: naamsbekendheid, ander kontakt met uw relaties en het vinden van nieuwe klanten.  Op het internet help ik u goed vindbaar te maken. Probeer u hoog te laten scoren in de zoekmachines. Vindbaar voor uw nieuwe klanten. (SEO en Leadgeneratie) Marketing met social media ! 

Je moet op het web of het water zijn, daar waar je klanten zich bevinden.

De klassieke ‘outbound marketing’mensen onderbreken bij wat ze leuk vinden, werkt anders.

Active Search Results  

NU zoeken mensen op hun tijd en op hun plaats.(inboundmarketing).