Top Positie in Google door Linkbuilding uitbesteden

  • admin 

SEO en linkbuilding

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken, maar ook een erg arbeidsintensieve. Doorlopende activiteit om zoveel mogelijk belangrijke links te krijgen. Bij linkbuilding telt niet alleen het aantal maar ook de relevantie bijv. artikelwebsites en startpagina’s worden niet als relevant gezien door Google en vormen een afbreukrisico. Maar waarom is dit nu belangrijk? De voornaamste reden om te linkbuilden is omdat Google onder andere aan de hand van jouw links bepaalt hoe belangrijk je website is. Google ziet de naar jou wijzende links als aanbevelingen van anderen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website dus is. Daarnaast maakt het verschil wie de aanbeveling maakt; kwalitatieve linkbuilding dus.

Kwalitatieve linkbuilding

Er zijn mogelijkheden met linkbuilding om snel vele links te verkrijgen. Dit wordt echter steeds meer door Google afgekeurd. Op ‘natuurlijk’ wijze verkregen links krijgen veel meer waarde toegewezen door Google.

Zelf ontwikkelde software dient als basis om de benodigde slagkracht te kwalificeren en om een top 5 positie te bemachtigen.

Wij linkbuilden graag voor u !

Enkele duizenden websites zijn beschikbaar met als enig doel om via de ABC-netwerk methode linkplaatsingen te realiseren.

Zowel de links als artikelen worden gedoseerd geplaatst gedurende het SEO traject. Wij kwalificeren de verwijzende domeinen op basis van autoriteit en relevantie.

HOE werkt het?

Aanleveren URL

Jij levert de domein of URL aan waarmee wij aan de slag kunnen;

Analyse & Prognose

Wij voeren de analyse via onze inhouse tooling uit en geven de benodigde investering & het verwachtte resultaat af;

Beoordeling & Bespreking

Jij beoordeelt het verwachte resultaat en geeft en GO ore NOGO;

Campagne Aftrap

Wanneer de opdracht binnen is sturen we de factuur. Deze kan eventueel verspreid worden over een aantal maanden die wij verwachten nodig te hebben om de links en artikelen te plaatsen;

Overzicht & Resultaat

Het linkbuilding proces gaat van start en je ontvangt maandelijks een overzicht van de geplaatste links en artikelen.