Social MediaTop 10 marketingvoordelen

De meeste bedrijven, zowel grote als kleine, maken nu gebruik van social media voor marketing en promotie van hun bedrijf en om contact met consumenten te hebben. Social media marketing biedt een aantal voordelen voor bedrijven. Met de juiste aanpak kan het een enorme impact hebben op het succes van je bedrijf. Hoe meer tijd een bedrijf besteedt aan goede social media marketing, hoe groter de voordelen zullen zijn.  Social Media & Marketing voor ZZP en MKB Als bedrijf of instelling heb je een relatie met de wereld om je heen. Als je die relatie op peil wilt houden of mensen goed wilt informeren over je nieuwe producten en als je je wereld groter wil maken dan zijn er Social Media.

Social Media en Marketing

Wat is Social Media Marketing?

Social Media Marketing is een marketing techniek waarbij social media worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog.

Waarom Social Media Marketing?

Social Media Marketing blijkt een uitstekende manier om een gesprek met de klant aan te gaan en hierdoor hogere doelen dan platte verkoop na te streven. Loyaliteit, klanttevredenheid en het creëren van een merkvoorkeur zijn doelen die bedrijven proberen na te streven door Social Media in te zetten. Volgens onderzoek blijkt Social Media Marketing, mits goed ingezet, geld op te leveren. read more