Ben je op zoek naar meer rendement, minder risico en meer rust? Hoe je in 10 stappen succesvol belegt op de beurs

Boek harm van Wijk

Beleggingsexpert Harm van Wijk, is van mening dat iedereen iets zou moeten met beleggen en wil niets liever dan dat iedereen succesvol kan zijn op de beurs! 

Daarom geeft hij nu, tijdelijk, zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” gratis weg! Je betaalt alleen de 6,95 euro verzendkosten aangezien dit een fysiek boek is wat bij jouw thuis met de pakketpost wordt afgeleverd. 

rendement beleggen

In zijn boek doet Harm in 10 duidelijke en heldere stappen zijn bewezen strategieën uit de doeken waarmee ook jij succesvol kunt zijn op de beurs en onnodige verliezen kunt stoppen en voorkomen! 

We zijn trots op de samenwerking die we hebben met de beleggerscommunity van Harm! Heb je vrienden of familie die je ook dit aanbod wilt toesturen, aarzel dan vooral dit bericht naar hen te forwarden!! 

Aan iedereen die het boek gaat lezen: VEEL PLEZIER en nog veel meer SUCCES OP DE BEURS! 😀 

Nu Gratis: STARTPAKKET + FYSIEK BOEK “In 10 stappen succesvol beleggen”

Bitcoinlessen Minder verlies en meer winst met trading!

bitcoinlessenOver ons:

Bitcoinlessen is opgericht door een groep gevorderde traders en investeerders. Dit jaar zijn we gestart met diverse campagnes waardoor we meer zichtbaarheid creëren. Voorbeelden zijn sponsoring van Ride-outs zoals Pole-iginition, streetgasm en diverse events. 

Meest verkocht is de community icm het compleet lespakket. 

Onze aanpak onderscheid zich door de transparantie die we geven aan de community! We zijn duidelijk over de realistische verwachtingen van traden. Dit zorgt dat potentiele klanten sneller vertrouwen krijgen. Wij geloven dat onze aanpak zorgt voor continuiteit op de lange termijn en een lage drempel om aan te sluiten en de lessen aan te schaffen. Kwaliteit boven kwantiteit. De conversie ligt dan ook erg hoog en de groei van het aantal leden blijft dagelijks stijgen.

Samen met jou en onze huidige leden willen we zorgen dat we de grootste en meest transparante trading community worden van Nederland!

bitcoinlessen 2

WAAROM BITCOINLESSEN.NL

90% verliest geld

Je hebt interesse in trading en wilt graag investeren. Super tof om te zien! Veel mensen horen de schitterende verhalen, over hoe er met crypto veel geld valt te verdienen.  Helaas verliest 90 % geld en haken ze snel af.

Jammer, want met de juiste kennis, motivatie en doorzettingsvermogen, kun jij ervoor zorgen dat je geld gaat verdienen door je risico’s te verlagen naar slechts 1%. 

Hoe lager je risico hoe hoger je winsten met de juiste trades! 

Stap voor stap, van basis tot gevorderde. Gaan wij samen met onze community en ondersteunende lessen ervoor zorgen dat je bij de 10% komt, die wel geld verdient!

Beleggen rendement x 10 met crypto

Onze crypto belegging  keer 10 in slechts een jaar!

Is het onmogelijk om zonder al te veel risico te lopen een aanzienlijke rendement te behalen? CryptoAcademy bewijst al sinds 2017 dat het absoluut mogelijk is. Harm van Wijk, Founder van Beleggen.com en Jan Robert Schutte (Co-founder CryptoAcademy) hebben de handen ineen geslagen en gaan de uitdaging aan om Onze Crypto Beleggingsportefeuille te laten groeien.

crypto x 10

Jan Robert Schutte van CryptoAcademy tipte al diverse malen crypto’s die in waarde verdubbelden. 
 
Dus zo onmogelijk is het niet, zeker niet nu de centrale banken de geldpers in de hoogste versnelling hebben staan (zie bovenstaande grafiek). 
 
Elon Musk meldde dat hij voor 1,5 miljard dollar aan bitcoin heeft gekocht en steeds meer grote beleggers springen op de rijdende trein. 
 
ACTUAL:

De resultaten van onze X10 Crypto Portfolio zijn zeer positief! Sinds we begonnen zijn op 25 februari 2021 staan we alweer op een winst +15,23% oftewel 949,12 euro. 10 maart !!! Een groot aantal vroege deelnemers hebben al kunnen profiteren van onze service. Anders gezegd: iedereen die heeft gewacht, is al ruim 900 euro misgelopen! 

De grootste stijger in onze Crypto Portfolio is VeChain (VET) met een winst van 53,85% oftewel 270 euro winst.

 

Zaterdag 13 maart 2021.

Beste Ad,

Het zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan: we hebben een vliegende start gemaakt met de X10 Crypto Challenge. Wij en de deelnemers van het eerste uur hebben sinds de start op 25 februari al een fraai resultaat behaald van ruim 940 euro, oftewel 11,9% en dat in amper 2 weken tijd! Wil je ook meedoen en rendement maken met crypto’s?

De eerste winst ad 140,44 euro oftewel van meer dan 50% hebben we inmiddels binnengehaald op VeChain (VET) en we zitten nog steeds in de race met een gedeelte!


 
We horen heel vaak dat iemand zegt, ik wacht het even af. Dat is jammer, want des te langer je wacht, des te meer geld je laat liggen. Voor 2,73 euro per dag doe je al mee en dat is zelfs nog goedkoper dan een Frappucino bij Starbucks en je verdient er geld mee ook! 

Met vriendelijke groeten,

 

Gedurende 12 maanden worden X10 Crypto Challenge leden begeleid door professionals die al sinds 2016 in de crypto markt actief zijn om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. En dat voor nog geen 2,75 euro per dag!!! Wil jij ook profiteren van de kansen die Crypto’s bieden? 

En je ziet het: des te langer je wacht, des te meer winstkansen je laat lopen!

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk

Bitcoin Training Community

HET  ALLES  IN 1  PLATFORM  VOOR : CRYPTO COMMUNITY FORUMS

ACTIVITEITEN

GROEPEN

CURSUSSEN

In de community vind je alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jouw crypto-avontuur een succes te maken. De énige echte community voor de early adapters! 

 

Al Cursus gevolgd? Join dan de Cryptocommunity-only
Voor iedereen die al een cursus heeft gevolgd in crypto – maar wel graag toegang wil tot alle kennis van Dé Cryptocommunity van Nederland – kan momenteel voor een eenmalig bedrag lid worden voor het leven. Over paar maanden zal dit veranderen in een maandelijkse abonnement. 

Wat is blokchain?

Wat is blokchain?

Blockchain wordt wel de grootste uitvinding sinds die van het internet genoemd. Steeds meer bedrijven verkennen de mogelijkheden van deze technologie om data en transacties veilig en efficiënt op te slaan. Wat is Blockchain en wat kunnen we ervan verwachten?

Celine Burgering

Celine Burgering, Expert Elektronica


Nieuw soort database

Blockchain is een nieuw soort database, waarin transacties opgeslagen kunnen worden. Dat kunnen allerlei soorten transacties zijn. In het ene geval gaat het om betalingen met een digitale munt, in het andere om belangrijke gegevens die worden uitgewisseld tussen 2 partijen, zoals contracten, diploma’s of eigendomsbewijzen.

Eén ding hebben ze gemeen. Het worden blokjes informatie die digitaal ‘ondertekend’ zijn door beide partijen. Zonder tussenkomst van een derde partij en ze worden direct opgeslagen in de database.

Onkraakbare ketting

Alle informatie die wordt opgeslagen in Blockchain, wordt onleesbaar gemaakt met cryptografie. Daarom worden digitale munten zoals de Bitcoin ook wel ‘cryptovaluta’ genoemd. Alle transacties worden in blokjes opgeslagen in een groot netwerk van computers. Een nieuw blokje bevat altijd informatie over het vorige blokje, wat weer informatie over het vorige bevat. Zo ontstaat een lange, onveranderbare en onkraakbare informatieketting.

Geen middelpunt

De meeste databases zijn centraal georganiseerd. Dat betekent dat er één locatie is waar alle gegevens opgeslagen zijn. Alleen daar worden gegevens gewijzigd en gedeeld met gebruikers. Bij Blockchain is dat anders: er is juist géén centraal punt, maar er zijn meerdere knooppunten (computers) die allemaal een exacte kopie van de database bevatten. Die knooppunten worden ook wel ‘nodes’ genoemd. Het verschil ziet er zo uit: 

centralized-chain distributed-chain

Centrale database

alleen het punt in het midden bevat een kopie

Een Blockchain-netwerk

alle punten in het netwerk bevatten een kopie

Toezicht

Bij Blockchain is er dus niet één eigenaar of toezichthouder, zoals dat bij normale databases wel het geval is. Het toezicht ligt bij de gebruikers zelf. Nieuwe transacties worden door de ‘nodes’ in de database opgeslagen. Daarvoor moeten ze eerst een code zien te vinden die aangeeft dat alle informatie klopt. De nodes moeten het met elkaar ‘eens’ zijn dat de code juist is. Pas dan wordt de informatie opgeslagen in de ketting.

Niemand kan dus op eigen houtje informatie opslaan of wijzigen in de database. Kwaadwillenden kunnen zo onmogelijk foute transacties doen of data manipuleren.

Veilig?

Alle wijzigingen in de database worden automatisch gekopieerd naar alle computers. Het systeem is daarmee niet afhankelijk van één centrale database. Zo ontstaat er niet meteen een groot probleem als er iets met een van de knooppunten gebeurt. Wordt één van de computers in het netwerk gehackt of valt de stroom uit, dan zijn er altijd nog de andere ‘nodes’ met elk hun eigen kopie van de database. Dat maakt het veiliger dan systemen met een centrale database.

Online Veiligheid

We gebruiken iedere dag internet via onze smartphone, tablet en pc. Maar ook steeds meer met andere ‘slimme’ apparaten. En we kunnen niet meer zonder. Deze afhankelijkheid zorgt ook voor risico’s. In het boek Online veiligheid zetten we alle risico’s op een rij én we leggen uit hoe je ze kunt verkleinen en voorkomen.

Online veiligheid is als boek en e-book verkrijgbaar via de Webwinkel.

online-veiligheid

Toekomst

Blockchain is een ‘open’ technologie die voor veel verschillende toepassingen ingezet kan worden. Dat betekent dat iedereen die de techniek beheerst, zelf zijn eigen Blockchain-database kan bouwen voor zijn eigen toepassing. Je bepaalt daarbij een zogenoemd protocol. Een verzameling regels waaraan de database (en het gebruik ervan) moet voldoen. Zo onstaan dus verschillende blockchains.

Een van de voordelen van Blockchain is dat het onhandige papieren contracten en documentatie kan vervangen door veilige en slimme elektronische documenten. Dat kan veel processen efficiënter maken. 

Een aantal voorbeelden:

 • Cryptovaluta: de bekendste Blockchain-toepassing. Vooral Bitcoin is veel in het nieuws. Maar ondertussen zijn er al honderden verschillende cryptovaluta. Ethereum en Litecoin zijn daar voorbeelden van. Elk hebben hun eigen variant van een Blockchain-database, waarbij tussenkomst van een financiele instelling overbodig is. Dat maakt het proces veel efficienter. Internationale betalingen die normaal dagen of soms weken duren, zijn nu binnen 10 minuten geregeld.
 • Zorg: met zogenoemde Smart-contracts kunnen afspraken tussen bijvoorbeeld een zorgverzekeraar en een klant worden vastgelegd. Zorgverzekeraars kunnen hier in de toekomst gebruik van gaan maken. Op het moment dat je zorg krijgt, kun je dat aan je slimme contract voorleggen. Dat kan zelf bepalen of je ervoor verzekerd bent. Zo ja, dan wordt het automatisch vergoed. Dus geen tijdrovende procedures meer aan de kant van de verzekeraar.
 • Patiëntgegevens: patiëntgegevens uit ziekenhuislaboratoria worden vaak nog per post verstuurd naar andere ziekenhuizen, en vervolgens handmatig ingevoerd in de computer. Een duur, foutgevoelig en traag proces. Als daar de Blockchain-technologie op wordt toegepast, dan wordt het sneller, goedkoper en fouten zijn vrijwel onmogelijk.
 • Auteursrechten: ook voor componisten, tekstschrijvers en auteurs is het mogelijk om rechten op te slaan in een Blockchain-database. Zo kunnen ze steeds als er iemand gebruik van maakt, automatisch een vergoeding krijgen. Een tussenpersoon die zich bezighoudt met auteursrechten is dan overbodig.

Energie

Het systeem van de blockchain vereist een enorme hoeveelheid rekenkracht, dus elektriciteit van een computer, om elke blokje te verifiëren en toe te voegen aan de ketting. En in het hele netwerk gaat het ook nog eens om duizenden computers.

Het aantal Bitcointransacties is nu nog beperkt (honderduizenden per dag) vergeleken met het aantal gewone transacties (tientallen miljoenen per dag). Maar nu al kost een Bitcointransactie evenveel energie als een gemiddeld huishouden in een hele maand. Daarom wordt volop gezocht naar nieuwe manieren om gegevens te controleren en toe te voegen in de database.

Bron Consumentenbond

Zeker Online

Meer weten over privacy en digitale veiligheid? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ready to get your feet wet with TA? Let’s start with the basics. 

Ready to get your feet wet with TA? Let’s start with the basics. 

We all have to start somewhere! Every successful trader was once in the exact same spot. If you’ve been itching to learn the ways of TA (Technical Analysis), look no further- we have you covered.

Grab a cup of joe, put those feet up and watch our Technical Analysis 101 Tutorial. It covers the basics of TA, its’ history and why it’s important while trading cryptocurrency.

Watch “Technical Analysis 101” Now
Have questions? Our support team can help answer any questions. We’re on call 24 hours a day, 7 days a week, and respond to all questions in a timely manner. If you need assistance, contact us anytime by using our Help Center.
 

Copyright © 2020 Coinigy Inc. All Rights Reserved
790 N Milwaukee St, Suite 300, Milwaukee, WI 53202

Terms of Service – Privacy Policy – GDPR Compliance – Security Policy – Unsubscribe

7 manieren om online met Crypto geld te verdienen

 
 

Zelfs zonder kennis, ervaring of kapitaal

 

Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!

Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen!

Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!

Weet je welke sleeping giant wij hebben ontdekt

Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!

 

Zo begin je met

Bitcoin & cryptomunten

 

Volledig gratis training – maar 50 plekken beschikbaar

Je ontvangt direct een mail met 3 gratis e-boeken!

 

 1. De Crypto Mastergids – voor bij de Online Training
 2. De 7 beste manieren om online geld te verdienen
 3. 10 interessante redenen om te leren over crypto

Gratis online Bitcoin Training

Derek Westra & Patrick Suiker

Na deze gratis training van 1,5 uur:

 

En we onthullen welke ‘sleeping giant‘ we hebben ontdekt die de potentie heeft om meer dan 100x in waarde te stijgen!

 

“Man, wat leek het me lastig om met Bitcoin te beginnen!

vooral omdat dit hele gebied me zo overweldigend leek. 

gelukkig heeft de training me laten zien dat dit zooo erg meevalt. plus, waar valt er makkelijker geld te verdienen dan in de toekomst van geld?💪

“Top gedaan Patrick! 

Ik snapte echt helemaal niks van Bitcoin voordat ik naar jullie training keek en heb nu zelfs mijn eerste winst. 

Ik had op de training voor een 10tje crypto gekocht en heb nu 2 euro winst 😛. Haha, het is misschien niks, maar het is een begin!”

“Dit was echt een perfecte snelcursus over hoe de Bitcoin wereld in elkaar steekt.

Van welk platform je moet gebruiken tot waarom blockchain en crypto onze hele toekomst zullen vormen. 

Van waar je op moet letten of een cryptomunt goed is tot hoe je geld verdient door op het juiste moment te investeren en weer te verkopen. 

Respect hoe jullie zo’n lastig lijkend onderwerp zo laagdrempelig overbrengen!”

 

 

Voor tijdens het wachten

 

3 gratis e-boeken

10 redenen om te leren over crypto

 • Al het geld is straks digitaal
 • Crypto wordt zo groot als internet 
 • De revolutie van geld maak jíj mee

Crypto Mastergids

 • Haal alles uit de Online Training
 • Bereid jezelf optimaal voor
 • Weet precies hoe je begint

7 manieren om online geld te verdienen

 • Reizen, terwijl je geld verdient
 • De ideale banen vanuit huis
 • 7 beste manieren voor je op een rij
 
 
 

Derek en Patrick hebben ondertussen alles wel meegemaakt in de Bitcoin-wereld. Van €10.000 in een uur verdienen tot aan €50.000 verliezen bij een hack.

Beiden hebben inmiddels al 7 jaar ervaring met het handelen in Bitcoin en daar zijn ze erg succesvol in. 

In deze training delen zij gratis hun expertise en ervaring, zodat jij een kickstart maakt om ook geld te gaan verdienen met Bitcoin en andere cryptomunten! Met deze online cursus leren mensen om te investeren en te traden in cryptomunten. De crypto experts van AllesOverCrypto hebben 7 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency’s en blockchain.

Ze hebben hun kennis samengevoegd tot deze allesomvattende cursus. Nadat mensen deze cursus hebben gevolgd kunnen ze zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen en snappen ze ook de achterliggende technologie ervan.

 

© 2017-2020 ALLESOVERCRYPTO.NL

Ad Meeuwsen

Crypto en beleggen, traden op de AEX, Forex  en Dax

crypto pensioen

voor uw pensioen, oude dag of spaarpot.

appeltje voor de dorst admeeuwsen

Crypto, Beleggen, Swingtraden, Daytraden

als

 een appeltje voor de dorst

Na een zeeuwse opvoeding met o.a. “ons zeeuwen bent zuunig” het zelfstandige, volwassen leven ingestapt. Na een heftig verkeersongeluk vooral gaan leven in het NU en weinig nagedacht over het appeltje voor de dorst. Van je AOW kan je niet leven dus aanvullende gelden opgezocht. Op de beurs valt zeker te verdienen maar ook hier heb je het juiste gereedschap nodig:

 

 

admeeuwsen

 • goed gereedschap is het halve werk (= door de juiste hulpmiddelen te gebruiken wordt het karwei snel en goed geklaard)
 • Natuurlijk is het weten/ opleiding heel belangrijk
 • Stap uitgerust  met kennis en tools in de wereld van Beleggen,  Bitcoins en Altcoins zgn. cryptocurrencies, Daytraden en Internetmarketing.

AANDELEN en OPTIES:

Crypto:

Beleggen rendement x 10 met crypto

Heb bij mijn.beleggen.com mijn opleider(s)  en coach(es) gevonden, een community voor en door beleggers. Particuliere beleggers kunnen met elkaar maar ook met experts van gedachten wisselen over beleggen.

 
 
Blockchain wordt wel de grootste uitvinding sinds die van het internet genoemd. Steeds meer bedrijven verkennen de mogelijkheden van deze technologie om data en transacties veilig en efficiënt op te slaan. Wat is Blockchain en wat kunnen we ervan verwachten?

 

 
Blockchain wordt wel de grootste uitvinding sinds die van het internet genoemd. Steeds meer bedrijven verkennen de mogelijkheden van deze technologie om data en transacties veilig en efficiënt op te slaan. Wat is Blockchain en wat kunnen we ervan verwachten?
 • Deel mijn ervaring graag.