Locatie, 3831 GP, NL
+31 (0) 64 30 30 963
ad@admeeuwsen.nl

Eco Doekje Ujut Greenway

 

 

 

 

 

ECO vriendelijke produkten die vooral goed en snel werken wanneer je ze langzaam en zacht gebruikt zonder krachtinspanning. Perfect voor ouderen en zij die niet veel kracht hebben..

 

 UJUT  eco / ecologische producten van de AQUAmagic lijn van Greenway, bieden u perfect comfort voor uw huis ZONDER chemicaliën.

Geniet van uw nieuwe horizon voor comfort! Door te kiezen voor de UJUT ecologische producten van de

AQUAmagic lijn vanGreenway, dit biedt u perfect comfort voor uw huis ZONDER chemicaliën.

Aquamagic UJUT mini set bevat:

•     Handschoen:  voor algemene reiniging

De elastische manchet bedekt comfortabel de pols. Vanwege het langere dutje is dit product onmisbaar voor het verwijderen van stof van apparatuur, huishoudelijke apparaten en gepolijste oppervlakken.

•     «Suède» doek: voor kwetsbare oppervlakken

Ideaal voor oppervlakken die niet nat kunnen worden. Het afgeveegde oppervlak wordt gepolijst terwijl het tegelijkertijd wordt schoongemaakt. Perfect voor het verzorgen van sieraden en sieraden en geeft glans aan de stenen. Onmisbaar voor het verzorgen van LCD-schermen. Biedt effectieve, zachte verzorging van de bladeren van kamerplanten.

•     «Gladde» doek: voor glaswerk

Ruiten worden snel en grondig gewassen zonder ze droog te vegen. Het polijst gemakkelijk en geeft glans en glans aan producten gemaakt van kristal, glas en porselein. Het wordt ook gebruikt voor het reinigen van tv-schermen, monitoren, magnetrons en optica.

De Aquamagic UJUT set bevat:

  • Badstof: universeel (2 stuks)

Deze doek wordt gebruikt om verschillende soorten vuil van alle oppervlakken te verwijderen, inclusief metalen en chromen coatings. De doek laat geen vlekken of pluisjes achter, waardoor het oppervlak snel een perfecte uitstraling krijgt.

  • Mitten: voor algemene reiniging

De elastische manchet grijpt voorzichtig de arm vast. De langere pluisjes van dit product zijn ideaal voor het verwijderen van stof van de apparatuur, huishoudelijke apparaten en gepolijste oppervlakken.

  • Suède stof: voor delicate oppervlakken

Ideaal voor oppervlakken die niet bevochtigd hoeven te worden. Tijdens het reinigen wordt het af te vegen oppervlak gepolijst. Het doet wonderen voor sieraden en mode-sieraden en laat de stenen glanzen. Het doek is essentieel voor het onderhouden van LCD-schermen. Het zorgt voor een effectieve, zachte verzorging van de bladeren van kamerplanten.

  • «Gladde» doek: voor glaswerk

Het reinigt ramen snel en efficiënt zonder ze droog te vegen. Het doek poetst gemakkelijk en laat voorwerpen van kristal, glas en porselein glanzen en wordt ook gebruikt voor het reinigen van tv-schermen, monitoren, magnetrons en optische apparatuur.