Categorieën
Zakelijk China Werkboek

IAAD China Werkmethode E-BOOK

Iaad China werkmethode

IAAD CHINA WERKMETHODE BOEK

Verbreed en vergoot je China kennis. Het boek leert je in vier delen China-kennis om te zetten naar een praktische werkwijze.

  • Deel 1: Erken China en een ander denkmodel
  • Deel 2: Leer China kennen
  • Deel 3: Fundamentele China-eigenschappen die zakelijk een rol spelen
  • Deel 4: De IAAD-China werkmethode

Koop het boek nu. 

 

IAAD CHINA
WERKMETHODE

Constructief en onderbouwd werken met China.
 
 

China is een uniek en bijzonder land. Veel personen en bedrijven zijn actief in of met China. Niet alle bedrijven zijn winstgevend of ervaren operationele moeilijkheden. Om winstgevend zaken te doen in en met China is het van belang dat je een werkmethode hebt. Een werkmethode die past bij het land, je bedrijf en die ook ergens op gebaseerd is. Echter, wat weet je nu eigenlijk over China? Is je werkwijze met China wel ergens op gebaseerd?

Kennis van China
Leer de cultuur en fundamentele verschillen kennen. Ontdek in deel één, twee en drie van dit boek de culturele factoren die een rol spelen wanneer je zakendoet met China. Leer de belangrijke aspecten van het land, de cultuur en de mentaliteit kennen die sterk van invloed zijn op je winstgevendheid in China.

 
 

China-werkmethode
Maak in deel vier van dit boek kennis met de IAAD-China-werkmethode. Een werkmethode gebaseerd op de China kennis beschreven in de eerste delen van dit boek. Je leert met de IAAD-China-werkmethode meer winstgevend te opereren in en met China. Een werkmethode die implementeerbaar is binnen elk bedrijf en elke afdeling.

Een boek met basale China-kennis en een praktische werkwijze. Ook helder voor ieder die geen specifieke China-ervaring heeft, maar wel meer winstgevend wil zijn in China.

IAAD staat voor InterestAgreementAssessmentData.
In het Nederlands vertaald naar BelangenOvereenkomstInspectie en Data.

IAAD is implementeerbaar voor:

  • Inkoop en productie in China
  • Export naar/verkoop aan China
  • Personeelsmanagement in China