Category Archive Marketing

Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate Marketing Revolutie

Wil je adverteren op andermans populaire website? Of wil je extra geld verdienen met jouw goedlopende website? Met affiliate marketing kan het beide. Affiliate marketing is een onlinemarketingkanaal waarop een website (de publisher) producten van een adverteerder promoot. Als beloning ontvangt de publisher een commissie wanneer een vooraf afgesproken doel wordt bereikt zoals een aanvraag of verkoop. Als je het slim aanpakt kun je hier een leuke bijverdienste uit halen.

GRATIS WEBINAR

Geld verdienen met Social Media

Geniet meer van het leven!


 

Ik houd van het leven!  

Mijn naam is Ad Meeuwsen. Ik geloof dat er meer is in het leven, dan alleen vast te zitten aan een baan van 9-5. Als je meer inkomen kunt gebruiken of je eigen leven wilt bepalen, bekijk dan de video hieronder en leer hoe je kunt beginnen om je leven te veranderen door VANDAAG te starten!  

​Ik ben zo enthousiast om je te vertellen wat er gaande is. Je hebt waarschijnlijk mijn post gezien dat in 2030, 7 op de 10 mensen internetondernemer zal zijn. Ik herhaal: 7 op de 10 zal internetondernemer zijn!  

Ik ben blij dat je hier bent en actie hebt ondernomen, omdat je aan het begin van deze ontwikkeling wilt zijn.  

Over de hele wereld komen mensen online naar mij toe om meer informatie te vragen. Ze benaderen mij via allerlei social media platforms. En dit is tevens ook de plek waar alles uiteraard gebeurt. 

Kijk om je heen, iedereen is wel aanwezig op social media. We zijn hierdoor allemaal met elkaar geconnect. Als je 4 mensen kent, ben je bijna met heel de wereld verbonden, oftewel “4 degrees of seperation”.  

En om dit te benutten, stelt social media je in de gelegenheid om zoveel mensen over de hele wereld te bereiken.  

Nu heb ik de mogelijkheid om thuis of van waar dan ook ter wereld te werken en ik heb de vaardigheden geleerd om geld te “drukken” wanneer ik het nodig heb. Ik zal je laten zien hoe ik dat heb gedaan! Ik houd er van om hiermee anderen te helpen met hun doorbraak en hun eerste 100% commissie online te verdienen.  

Onze missie is om 1000 families te helpen met het vanuit huis verdienen van een levensveranderend inkomen. Bedenk wat €1.000 extra per maand al voor veel gezinnen kan veranderen…

Zou het niet geweldig zijn om thuis te blijven en je eigen tijd en schema te bepalen? Niet meer in de file staan? Je wekker niet meer hoeven te zetten?  

HET IS MOGELIJK! 

Ad Meeuwsen 

 

Leer hier hoe beginnelingen €3.000 – €5.000 per maand verdienen door gebruik te maken van dit eenvoudige systeem

 
 

 

Dit is perfect voor … 

 • Mensen die meer inkomen willen
 • Mensen die hun eigen leven willen leiden
 • Mensen die hun huidige baan niet leuk vinden
 • Mensen die graag meer tijd met hun kinderen willen doorbrengen  
 • Mensen die ondernemend zijn
 • Mensen die werkeloos zijn
 • Mensen die onderbetaald zijn
 • Mensen die studenten zijn
 • Mensen die gepensioneerd zijn
 • Mensen die schulden willen af betalen
 • Mensen die op zoek zijn naar een 2e inkomensstroom
 • Mensen die … 

Hoe werkt het? 

Hoe meer tijd je investeert, hoe meer tijd je hebt om berichten te verwerken en des te meer geld je kunt verdienen terwijl je vanuit huis werkt in je eigen omgeving of waar dan ook.  

ALS JE 3 POSTS KUNT PLAATSEN OP SOCIAL MEDIA, ZOALS FACEBOOK, INSTAGRAM EN YOUTUBE, DAN HEB JE DE MOGELIJKHEID OM WEL €300/DAG TE VERDIENEN!

Lees wat mensen van het systeem vinden: 

Jennifer van den Ouden: “Ik heb al 2x €100 binnen 24 uur verdiend, nadat ik mijn pakket had gekocht. Dit systeem is geweldig! Ik kan hier wel gewend aan raken!”  

Michelle Chavez: “Heb zoveel systemen geprobeerd zonder resultaat, maar dit systeem is zo waanzinnig! Dank jullie wel! Mensen, ga er voor! Makkelijker kan niet!”

Dit zijn de details  

 

Dit heb je nodig om te starten

 •  Een persoonlijke website zoals deze met je eigen Paypallink(s) voor €10,-
 • Één van onderstaande pakketten
 • Laptop met Wifi 
 • 2 uur per dag tijd om aan je business te werken  
 

Dit is wat je gaat doen

 • Kant-en-klare posts gratis plaatsen op Social Media 
 • Plaats deze posts iedere dag tussen 07:00 – 22:00 
 • Kijk naar je PayPal Account hoe die gevuld wordt
 • Antwoord met een kant-en-klare mail op de mensen die jou hebben betaald  
 • Dat is alles!  
 

Dit is wat je krijgt voor de € 50

 • Kant-en-klare posts (dezelfde die wij ook gebruiken)
 • Step-by-step instructies om direct te starten
 • De optie om een persoonlijke website te bestellen voor éémalig € 10 (inclusief hosting) om oneindig €50 commissies te verdienen, met Basic pakket
 • Facebook Secrets Training (NL)  
 

Direct dezelfde dag nog betaald

We hebben posts die iedere dag voor ons en voor velen voor veel inkomsten zorgen en we delen ze met jou! 

 De posts zijn inclusief en als je de instructies volgt, dan ben je op weg om tenminste €100 per dag te verdienen en direct dezelfde dag nog betaald te krijgen op je PayPal Account!! 

 

 

Basic 

Basic Training & 100 kant-en-klare advertenties + Facebook geheimen o.a. Hoe komt men naar jou toe (attraction marketing) (waarde €250) en oneindig €50 commissies verdienen.  

 
 

Advanced 

Basic Pakket + Instagram Domination Training + 25 manieren om je link te delen op social media + Go International (waarde €500) en oneindig €50 en €100 commissies verdienen.

 
 

Pro 

Basic en Avanced Pakket + Youtube Takeover Training + Script dat 90% van de online sales sluit + Lijst met 1200 internationale FB groepen (waarde €1.250) en oneindig €50, €100 en €250 commissies verdienen.

 
 

Elite

Basic, Avanced en Pro Pakket + Blauwdruk voor een extra €5k-€10K/maand + Educational Library + Millionaire Mentoring (waarde €5.000) en oneindig €50, €100, €250, $100, $250, $500 en $1000 commissies verdienen.

De eenmailige €1000 bestaat uit $99 reseller rights + $1050 voor Elite

DIRECT OP JE PAYPAL ACCOUNT

HIER IS EEN SCREENSHOT VAN EEN BETALING DIE IK ONLANGS HEB ONTVANGEN! ER ZIT GEEN GRENS AAN HOEVEEL KEER JE €50, €100 €250 OF €1000 BETALINGEN KUNT ONTVANGEN IEDERE DAG.  

HET PROCES IS ZO EENVOUDIG… HET ENIGE WAT JE MOET DOEN IS KANT-EN-KLARE POSTS PLAATSEN WAARMEE WIJ DE BESTE SUCCESSEN HEBBEN EN DAN JE PAYPAL ACCOUNT IN DE GATEN HOUDEN HOE DIE GEVULD WORDT! 

Je inkomenspotentieel is oneindig…  

Verdiensten per bericht: €50

Dagelijks/Maandelijks inkomen bij

1 verwerkt bericht: €50/€1.500 3 verwerkte berichten: €150/€4.500 etc…. 

Verdiensten per bericht: €100

Dagelijks/Maandelijks inkomen bij  

1 verwerkt bericht: €100/€3.000 3 verwerkte berichten: €300/€9.000 etc….  

Verdiensten per bericht: €250

Dagelijks/Maandelijks inkomen bij  

1 verwerkt bericht: €250/€7.500 3 verwerkte berichten: €750/€22.500 etc….  

Verdiensten per bericht: €1.000

Dagelijks/Maandelijks inkomen bij  

1 verwerkt bericht: €1.000/€30.000 3 verwerkte berichten: €30.00/€90.000 etc….  

 

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM TE STARTEN?  

—>> Begin VANDAAG nog! <<—  

Projekten

medic75plusxl hulpmiddelen

Ad Meeuwsen

Crypto en beleggen, traden op de AEX, Forex  en Dax

crypto pensioen

voor uw pensioen, oude dag of spaarpot.

appeltje voor de dorst admeeuwsen

Crypto, Beleggen, Swingtraden, Daytraden

als

 een appeltje voor de dorst

Na een zeeuwse opvoeding met o.a. “ons zeeuwen bent zuunig” het zelfstandige, volwassen leven ingestapt. Na een heftig verkeersongeluk vooral gaan leven in het NU en weinig nagedacht over het appeltje voor de dorst. Van je AOW kan je niet leven dus aanvullende gelden opgezocht. Op de beurs valt zeker te verdienen maar ook hier heb je het juiste gereedschap nodig:

 

 

admeeuwsen

 • goed gereedschap is het halve werk (= door de juiste hulpmiddelen te gebruiken wordt het karwei snel en goed geklaard)
 • Natuurlijk is het weten/ opleiding heel belangrijk
 • Stap uitgerust  met kennis en tools in de wereld van Beleggen,  Bitcoins en Altcoins zgn. cryptocurrencies, Daytraden en Internetmarketing.

AANDELEN en OPTIES:

Crypto:

Beleggen rendement x 10 met crypto

Heb bij mijn.beleggen.com mijn opleider(s)  en coach(es) gevonden, een community voor en door beleggers. Particuliere beleggers kunnen met elkaar maar ook met experts van gedachten wisselen over beleggen.

 
 
Blockchain wordt wel de grootste uitvinding sinds die van het internet genoemd. Steeds meer bedrijven verkennen de mogelijkheden van deze technologie om data en transacties veilig en efficiënt op te slaan. Wat is Blockchain en wat kunnen we ervan verwachten?

 

 
Blockchain wordt wel de grootste uitvinding sinds die van het internet genoemd. Steeds meer bedrijven verkennen de mogelijkheden van deze technologie om data en transacties veilig en efficiënt op te slaan. Wat is Blockchain en wat kunnen we ervan verwachten?
 • Deel mijn ervaring graag.